Parketta

Valódi fa parketta

Kiváló hang-és hõszigetelése mellett, igazán kellemes hangulatú természetes padlóburkoló anyag. Valamint a fa parketták természetes anyaguk révén esztétikus és barátságos környezetet sugároznak. A valódi fából készült parketta az egyetlen olyan burkolóanyag, amely felhasználása után is élettel teli marad. Számtalan mintában lefektethetõ, melynek csak a képzeletünk szabhat határt.

Csaphornyos parketta

Legrégebb óta használt parketta, mely teljes keresztmetszetében kemény, nemes fából készült. 22 mm vastagsága révén a legstabilabb és a leghosszabb ideig tartó parketta típus, ami többször is felújítható. Bármilyen mintába lerakható, soha nem megy ki a divatból és akár egy életen át is dísze lehet lakásának.

Szalag parketta

A szalag parketták valódi fából készült parketták, amelyek gyárilag több réteg, lakkozással kerülnek forgalomba. Vastagsága 14-15 mm, így padlófûtésre is kiválóan alkalmas. Lakkozott felületük, és gyors rakási technikájuk miatt igen kedvelt azok körében, akik gyorsan szeretnék a valódi fa hangulatát az otthonukba költöztetni.

Kétrétegű parketta

A valódi fa parketták legfiatalabb képviselõje közé tartozik, amely ötvözi az új technológiák elõnyeit és a valódi fa harmonikus hangulatát. Teljes vastagsága 10mm., ezért egyik nagy elõnye, hogy könnyen szintbe hozható a kõ burkolatokkal. Lakkozott és lakkozatlan kivitelben kerülnek forgalomba. Szerkezeti felépítése miatt a leggyakrabban alkalmazott parketta típus padlófûtés esetén.

Egzotikus parketta

Nem szereti a hagyományos parkettákat? Valami másra vágyik? Valami egzotikumra? Akkor a legmegfelelõbb választást az egzotikus parketta nyújtja. A megszokottól eltérõ színeivel, különleges struktúrájával otthonunkba csempézhetjük az egzotikus világok hangulatát.

Intarzia parketta

Luxus, minõség, harmónia egyben. A valódi fa szépsége, hangulata, harmóniája teljesedik ki az intarzia parkettában. Különleges formavilágával egyediséget és luxust sugároz lakóterületünk egészén. Látványa felülmúlhatatlan élményt nyújt mindenki számára, amely nem hasonlítható össze semmilyen más burkolattal.

Mozaik parketta

8 mm vastagságú parketta, mely teljes vastagságában nemes fa. A parketta bármikor felújítható, csiszolható, lakkozható. Elõnye még, hogy vastagsága miatt a kõ burkolattal könnyen összehozható, valamint padlófûtésre is kiválóan alkalmas.

Furnér parketta

A furnér parketta egy új generációjú gyárilag lakkozott parketta, amely vékony, de mégis valódi fából készült. Igazán jól jön, ha az aljzatbeton magassága nem enged vastagabb parketta lerakását és szeretnénk a valódi fa szépségében gyönyörködni.

Svéd padló

A svédpadlók hosszúsága kb. 500-2000mm, szélessége, pedig kb. 70-150mm. A régmúlt idõk hangulatát idézi szemünk elé, sõt még ez az érzés fokozható is különbözõ öregítõ és padlópácok alkalmazásával. A modernebb stílus kedvelõi is megtalálhatják számításukat, ugyanis a valódi fa szépsége örök.

Lamella parketta

10 mm Vastagsága miatt alkalmas padlófûtésre, és könnyen összehozható a kõburkolattal. Lerakása során a parketta elemeket csak egymás mellé kell illeszteni, bármilyen mintában lerakható, így bátran használhatjuk fantáziánkat és megalkothatjuk saját stílusú minden értelemben teljesen egyedi parketta burkolatunkat.

Teljes kínálat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

NÉV*

EMAIL*
TELEFONSZÁM

MIBEN SEGÍTHETÜNK?*