Szőnyeg

Padlószőnyeg

A linóleum teljes egészében természetes anyagból készül. A készítése során felhasznált parafa rugalmasságot, melegséget kölcsönöz, valamint nagyon jó hõszigeteléssel ruházza fel. Nem gyúlékony, görgõszékálló, antisztatikus felületû, valamint rendkívül kopásálló. Higiénikus, mivel igen könnyen és egyszerûen tisztántartható. Kiválóan alkalmas lakóterek, valamint középületek (kórházak, rendelõk) burkolására. Magas színválasztéka mellet intarzia minták kialakítására is kiválóan alkalmas, így nyugodtan szabadjára engedhetjük fantáziánkat és teljesen egyedi burkolatot, hozhatunk létre.

Lakossági padlószőnyeg

Egy jó minõségû és komfortfokozatú szõnyegpadló nemcsak a hálószobánk hangulatát, hanem saját közérzetünket befolyásolja. A szõnyegpadló melegséggel, nyugalommal itatja át az egész szobát, valamint fokozza kényelemérzetünket.

Modulszőnyeg

Munkahelyünket sokkal csendesebbé, otthonosabbá varázsolja, ezáltal növekszik koncentrációs képességünk, és sokkal eredményesebbek lehetünk. Magas csomószáma és kiváló minősége garantáltan strapabíróvá teszi. B1, Q1-es minősítés, valamint a görgőszék állóság ma már alap követelménynek számít az irodai szőnyegpadlóknál. A Scotchgard , vagy a Teflon bevonat pedig olyan extrákat biztosít, amellyel hosszú évek multán is újnak érezhetjük irodánk padlóját.

Iroda és szállodai padlószőnyeg

A szállodákban igen fontos tényező a csendesség, otthonosság és a magas komfortfokozat. Ezen követelmények mellett a tisztíthatóság is kulcsfontosságú. Senki sem szereti a foltos szőnyegeket, vagy ha órákig kell tisztítani, hogy az esetleges foltokat eltávolítsuk. A Scotchgard és a teflon bevonattal ellátott szőnyegek ezeket a problémákat teljesen kizárja. A Scotchgard bevonat megakadályozza, hogy a száraz szennyeződések megtapadjanak a szőnyeg szálain, a teflon bevonat, pedig a folyadékok szőnyegbe való beszívódását akadályozza meg, ezáltal a szőnyeg hosszú éveket át szemet gyönyörködtető marad és nyugalmat, melegséget sugároz.

Műfű padlószőnyeg

Praktikus díszei lehetnek teraszának vagy járdájának. 100%-ban polypilén szálból készülnek különféle háttal. Bárhova lerakható lakóterekbe és szabad térre, sõt akár nedves helységbe is alkalmazható. Állandó üde zöld színfoltot képez, ami rendkívül nyugtató hatással bír.

Teljes kínálat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

NÉV*

EMAIL*
TELEFONSZÁM

MIBEN SEGÍTHETÜNK?*