Szõnyeg
 
 
 

Padlószõnyeg

Fokozza szobánk komfort érzését és emellett igazán kellemes járást biztosít. Melegebbé kényelmesebbé varázsolhatjuk életterünket a szõnyegekkel. Igen széles szín és minõség skálája, a komfortos hálószobaitól, egészen a nagy igénybevételt bíró irodai szõnyegekig.

Lakossági padlószõnyeg
Egy jó minõségû és komfortfokozatú szõnyegpadló nemcsak a hálószobánk hangulatát, hanem saját közérzetünket befolyásolja. A szõnyegpadló melegséggel, nyugalommal itatja át az egész szobát, valamint fokozza kényelemérzetünket.
 Modulszõnyeg
Munkahelyünket sokkal csendesebbé, otthonosabbá varázsolja, ezáltal növekszik koncentrációs képességünk, és sokkal eredményesebbek lehetünk. Magas csomószáma és kiváló minõsége garantáltan strapabíróvá teszi. B1, Q1-es minõsítés, valamint a görgõszék állóság ma már alap követelménynek számít az irodai szõnyegpadlóknál. A Scotchgard , vagy a Teflon bevonat pedig olyan extrákat biztosít, amellyel hosszú évek multán is újnak érezhetjük irodánk padlóját.
 Iroda és szállodai padlószõnyeg
A szállodákban igen fontos tényezõ a csendesség, otthonosság és a magas komfortfokozat. Ezen követelmények mellett a tisztíthatóság is kulcsfontosságú. Senki sem szereti a foltos szõnyegeket, vagy ha órákig kell tisztítani, hogy az esetleges foltokat eltávolítsuk. A Scotchgard és a teflon bevonattal ellátott szõnyegek ezeket a problémákat teljesen kizárja. A Scotchgard bevonat megakadályozza, hogy a száraz szennyezõdések megtapadjanak a szõnyeg szálain, a teflon bevonat, pedig a folyadékok szõnyegbe való beszívódását akadályozza meg, ezáltal a szõnyeg hosszú éveket át szemet gyönyörködtetõ marad és nyugalmat, melegséget sugároz.
 


Mûfû padlószõnyeg
Praktikus díszei lehetnek teraszának vagy járdájának. 100%-ban polypilén szálból készülnek különféle háttal. Bárhova lerakható lakóterekbe és szabad térre, sõt akár nedves helységbe is alkalmazható. Állandó üde zöld színfoltot képez, ami rendkívül nyugtató hatással bír.